MENY NORSK
Meny engelsk

KJØKKENETS ÅPNINGSTIDER:

Mandag - Lørdag: kl 11:00 - 21:00.
Lunsjmeny fra 11:00 - 13:00. Middag fra kl. 13:00.

Søndag (og helligdager): kl 13:00 - 19:00.

bestill bord
 

Gode matopplevelser med KORTREISTE råvarer

Vår beliggenhet i det frodige øyriket Hitra og Frøya gir oss direkte tilgang til noen av de fineste råvarene i verden. Fra havets delikatesser som krabbe, laks, sjøkreps og kamskjell, til landbaserte skatter som villsau, hjort og friske grønnsaker.

I vår meny finner du et spennende utvalg av retter som kombiner tradisjonelle smaker med et moderne og innovativt preg. Vår stolthet ligger i å bruke lokale råvarer, noe som fremmer et godt samarbeid med lokale matprodusenter.

 

UNIKE MATOPPLEVELSER TIL SPESIELLE ANLEDNINGER

Kjøkkenet på Hjorten Hotell er lidenskapelig opptatt av å gi deg den ultimate matopplevelsen. Ofte disker de opp med eksklusive retter i form av en egen “Chefs Special”-meny, denne kan variere etter sesong og tilgjengelige råvarer. I tillegg skreddersyr de gjerne matopplevelser for spesielle anledninger.

Ta kontakt med våre trivelige medarbeidere på post@hjortenhotell.no eller 40 44 50 10, dersom du ønsker å bestille en unik matopplevelse!


Les mer om lokalmat