KJØKKENETS ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Lørdag: kl 11:00 - 21:00.
Lunsjmeny fra 11:00 - 13:00. Middag fra kl. 13:00.
Søndag (og helligdager): kl 13:00 - 19:00.
Gode matopplevelser med KORTREISTE råvarer
Vår beliggenhet i det frodige øyriket Hitra og Frøya gir oss direkte tilgang til noen av de fineste råvarene i verden. Fra havets delikatesser som krabbe, laks, sjøkreps og kamskjell, til landbaserte skatter som villsau, hjort og friske grønnsaker.
I vår meny finner du et spennende utvalg av retter som kombiner tradisjonelle smaker med et moderne og innovativt preg. Vår stolthet ligger i å bruke lokale råvarer, noe som fremmer et godt samarbeid med lokale matprodusenter.
UNIKE MATOPPLEVELSER TIL SPESIELLE ANLEDNINGER
Kjøkkenet på Hjorten Hotell er lidenskapelig opptatt av å gi deg den ultimate matopplevelsen. Ofte disker de opp med eksklusive retter i form av en egen “Chefs Special”-meny, denne kan variere etter sesong og tilgjengelige råvarer. I tillegg skreddersyr de gjerne matopplevelser for spesielle anledninger.
Ta kontakt med våre trivelige medarbeidere på post@hjortenhotell.no eller 40 44 50 10, dersom du ønsker å bestille en unik matopplevelse!