KULINARISK PERFEKSJON MED KORTREIST MAT I VERDENSKLASSE.

Vår beliggenhet i det frodige øyriket Hitra og Frøya gir oss direkte tilgang til noen av de fineste råvarene i verden. Fra havets delikatesser som krabbe, laks, sjøkreps og kamskjell, til landbaserte skatter som villsau, hjort og friske grønnsaker.

I vår meny finner du et spennende utvalg av retter som kombiner tradisjonelle smaker med et moderne og innovativt preg. Vår stolthet ligger i å bruke lokale råvarer, noe som fremmer et godt samarbeid med lokale matprodusenter.

KJØKKENETS ÅPNINGSTIDER:

Mandag - Lørdag: kl 11:00 - 21:00.

Søndag: kl 13:00 - 21:00.

 

LUNSJMENY

Serveres kl. 11-16 (fra kl. 13 på søndager)

mIDDAGSMENY

Serveres hver dag, fra kl. 16-21.

 

UNIKE MATOPPLEVELSER TIL SPESIELLE ANLEDNINGER

Kjøkkenet på Hjorten Hotell er lidenskapelig opptatt av å gi deg den ultimate matopplevelsen. Ofte disker de opp med eksklusive retter i form av en egen “Chefs Special”-meny, denne kan variere etter sesong og tilgjengelige råvarer. I tillegg skreddersyr de gjerne matopplevelser for spesielle anledninger. Ta kontakt med våre trivelige medarbeidere på post@hjortenhotell.no eller 40 44 50 10, dersom du ønsker å bestille en unik matopplevelse!


 

Trondheim og Trøndelag har fått tittelen European Region of Gastronomy i 2022 gjennom organisasjonen IGCAT. Det gir oss en mulighet til å ta et steg framover og samordne de mange gode initiativene rundt mat. Hjorten Hotell er sertifisert som Host, og er stolt støttespiller for denne utmerkelsen. Vi håper derfor du finner den gode smaken av øyriket i vår meny.