Ønsker du å få gode opplevelser mens du bor hos oss?

Vi kan skreddersy ditt opphold med både overnatting, kurs/ konferanse, måltider og aktiviteter.
Vi formidler også turer og opplevelser som er tilpasset dine behov og ønsker.
Vi koordinerer aktivitetene og lager en samlet faktura.
Her er noen forslag for utflukter:

 

jodd as

Hurtig, trygg og opplevelsesrik båtskyss på Trøndelagskysten!
En fantastisk sjøreise i vill natur, i både fint og småruskete vær. Øyregionen har mange mulige destinasjoner, så her kan opplegget skreddersys til den enkeltes ønsker. Nedenfor kan du se noen av våre anbefalte turmål, men det finnes mange flere!
Sula, Bogøya, Kjeungen Fyr, Mausund, Stokkya og Terningen Fyr.

2017-09-23 16.35.00.jpg

 

 

Ølsmaking OG AKTIVITETER på Storm brygghus

Storm Brygghus er ett håndbryggeri som ligger på Kvenvær, vest på Hitra. I samarbeid med Storm Brygghus ønsker Hjorten Hotell Hitra å tilby lynkurs i ølbrygging. Enten på Storm Brygghus eller her på hotellet. Storm Brygghus har også eget kjøkken om dere ønsker å kombinere ølsmaking med ett godt måltid. Storm Brygghus er produsent av hotellets eget husøl. Vi er behjelpelige med transport til Kvenvær. Minimumsantall på Storm Brygghus er 6 pers. Vil dere ha lynkurset på Hjorten Hotell Hitra er minimunsantallet 10 pers.

Ta kontakt med vår salgssjef Ragnhild, så setter hun sammen ett opplegg for dere

malt.jpg

 

Utflukt til Dalpro

Turen hit tar ca 5 min fra Hjorten Hotell Hitra. Dalpro ble stiftet i 1988 som er arbeidstreningstiltak for Hitra, Frøya og staten for å hjelpe yrkeshemmede i distriktet ut i arbeid. Bedriften består av senteret i Hammerstaddalen på Hitra med gård, gartneri og slakteri samt vaskeri på Frøya. Dalpro er mange ganger prisbelønt for sine produkter av Hjort og Villsau. Som utflukt tilbys grupper foring av hjort og villsau til kr 1100 pr gruppe, samt servering av grillet hjorteburgere til kr 60 pr stk. Videre er det et utsalg for gårdens produkter.

 

2017-09-25 11.18.17.jpg


kystmuseet i sentrum av Fillan:

  • Utstillingen "Folket i Flatvika"  - her møter vi flere personer fra fler-generasjonsfamilen fra 1920. Et viktig tidsskille her på kysten: overgangen fra den gamle, tusenårige kystkulturen og til vår moderne tid.

  • Utstillingen "Russerforliset" - en kald og stormfull oktobernatt i 1760 forliste et russisk marinefartøy mot Sæbuøya på Hitra. Hele den russiske besetningen omkom i forliset...eller gjorde de egentlig det?

I tillegg kan gjestene besøke Museumsbutikken og Museumsgalleriet som har skiftende utstillinger.

 

Kystmuseet avdeling sandstad:

  • Ægir - Havbruksutstilling - den norrøne havguden Ægir, hadde ansvaret for havets rikdommer, men han styrte ikke alene, han var gift med Ran og sammen hadde de ni døtre. De ni døtrene ser vi fortsatt som bølgene på havet. Ægir og hans familie representerer rike ressurser, men det forutsetter at naturen og havet holdes i balanse. Navnet minner oss om at vi har en tusenårig sterk og frodig kultur å bygge videre på. 

    I utstillingen blir du nærmere kjent med Ægir, Ran og deres ni døtre. I tillegg kan du lære om oppdrettsnæringens første pionerer, dagens produksjonsmetoder og hvordan man ser for seg havbruket i fremtiden. Gjennom modeller, gjenstander og multimedia formidles havbrukets historie på en objektiv og verdinøytral måte.

  • Bli med ut på et oppdrettsanlegg - En del av utstillingen er også et besøk ut på et matfiskanlegg - Den beste plassen for å lære om norsk havbruk er ute på mærdkanten. Turen går i åpent båt ut til et anlegg i normal drift. Varighet ca. 1 time og 30minutter.Minimum 4 deltagere. Museet stiller med varm flytedress, redningsvest, briller og hansker.

Foto: Marcin Szpryngiel

Foto: Marcin Szpryngiel


Utflukt til Hitra Gårdsmat på Helgebostadøya

Turen hit tar ca. 25 min fra Hjorten Hotell Hitra.
Gården er prisbelønt for sine oster og er et økologisk småbruk som serverer sine gjester mat av gårdens egne produkter.
Omvisning på gården med ysteri og lunsj servert i gårdens selskapslokale.
Omvisning på gården med ysteri og middag kan serveres ved forespørsel etter servering og sesong. 

Bodil Birkeland kan også komme til hotellet og holde foredrag om gården og deres produkter samt holde ostesmaking om dette er ønskelig.

Ostesmaking.jpg